Loading...
topic

Blog

Μόνωση Ταράτσας: Συμβατική ή Ανεστραμμένη
Σε ένα συμβατικό δώμα (ταράτσα) η θερμομόνωση εφαρμόζεται κάτω από την οποία στρώση στεγανοποίησης. Στην ανεστραμμένη μόνωση γίνεται το αντίθετο: η θερμομόνωση τοποθετείται πάνω από την στεγανοποίηση. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ των δύο εναλλακτικών προτάσεων.
9 συμβουλές για το πώς να πετύχετε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας όταν εργάζεστε με αφρό πολυουρεθάνης
Συχνά συναντάμε περιπτώσεις όπου, λίγο μετά την εγκατάσταση του παραθύρου ή της πόρτας, το κρύο αρχίζει να διεισδύει μέσα από τους μονωμένους αρμούς. Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Σιλικονούχα Επιχρίσματα
Οι παστώδεις σοβάδες βάσεως σιλικόνης είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την ανακαίνιση, προστασία και συντήρηση κτιρίων.
Μωσαϊκά και βοτσαλωτά PLANOCOLOR TERAZZO
Η δημιουργία ενιαίων επιφανειών υψηλής αντοχής με εμφάνιση μικροβοτσαλωτού, ψηφιδωτού ή μωσαϊκού σε δάπεδα, τοίχους ακόμη και σε ειδικές κατασκευές όπως έπιπλα, γλάστρες, πάγκους, πλακίδια τσιμέντου ή ψηφιδωτές πλάκες σε ειδική παραγωγή, που να μπορούν να συμπεριλάβουν στη μάζα τους και αντικείμενα εκτός από τις συνήθεις ψηφίδες από φυσικά πετρώματα, όπως κοχύλια, ανακυκλωμένα γυαλιά, κρύσταλλα ακόμη και καθρέπτες, παρέχουν μοναδικές δυνατότητες σχεδιασμού.
Τεχνολογία Ινοπλισμένου Σκυροδέματος
Το ινοπλισμένο σκυρόδεμα είναι σκυρόδεμα στο οποίο έχουν προστεθεί ίνες κατά τη διάρκεια της παραγωγής του, για βελτίωση της συμπεριφοράς του ως προς τη ρηγμάτωση και το μοτίβο θραύσης. 
Στεγανό σκυρόδεμα με τη χρήση του Sika® WT-200P
Είναι ένα συνδυασμένο αδιάβροχο και κρυσταλλικό στεγανωτικό μείγμα που χρησιμοποιείται για να μειώσει τη διαπερότητα του σκυροδέματος και να ενισχύσει τις ικανότητες αυτοθεραπείας του σκυροδέματος.
Συστημα SikaCor®-146 DW
Υψηλών επιδόσεων σύστημα στεγανοποίησης, δεξαμενών πόσιμου νερού & ποτών μακροχρόνιας απόδοσης.
Ξηρός Επιφανειακός Σκληρυντής Για Δάπεδα Από Σκυρόδεμα
Όλα τα εμπορικά και κατασκευαστικά συστήματα δαπέδων απαιτούν επιφάνεια εργασίας υψηλής ποιότητας που παρέχει μακροχρόνια ανθεκτικότητα, υψηλή αντοχή στην τριβή, στεγανότητα, χαμηλή διαπερατότητα και ασφάλεια. Στις περισσότερες βιομηχανικές εφαρμογές τα δάπεδα ξηρού σκληρυντή έχουν την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης σε σύγκριση με εναλλακτικές επεξεργασίες σκυροδέματος ή φινιρίσματα.
Επικάλυψη Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης
Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα σύστημα θέρμανσης επιφάνειας , στο οποίο η θερμαντική επιφάνεια είναι το δάπεδο του θερμαινόμενου χώρου. Οι βασικές διατάξεις που χρησιμοποιούνται είναι ίδιες με εκείνες των συμβατικών συστημάτων: καυστήρας, λέβητας, κυκλοφορητής, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε καύσιμο (ηλεκτρισμός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ). 
Στεαγανοποιητικές μεμβράνες από πολυουρεθάνη και πολυουρία
Το 1937, ο διευθυντής ερευνών, Otto Bayer, εργαζόταν στην ανάπτυξη συνθετικής ίνας παρόμοιας με τα πολυαμίδια. Κατά τη διάρκεια των πειράμάτων του χρησιμοποίησε μια αντιδραστική ομάδα που σχημάτισε ουρεθάνη όπου σε επαφή με το οινόπνευμα γεννήθηκαν οι πολυουρεθάνες. 
Τσιμεντοειδής Κόλλες πλακιδίων και τι πρέπει να γνωρίζουμε
Οι τσιμεντοειδής κόλλες πλακιδίων είναι κονιάματα με βάση το τσιμέντο που χρησιμοποιούνται για την συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων ,γρανίτη , μαρμάρου σε τοίχους ή δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.